Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Αν θες η επένδυσή σου να φέρει καρπούς και να φτάσεις την επιτυχία, το franchising είναι ο καλύτερος σύμμαχός σου. Μπαίνοντας σε ένα σύστημα franchise θα νιώσεις ασφαλής κάτω από την ομπρέλα ενός δυναμικού δικτύου. Θα αποφύγεις κινδύνους, θα κερδίσεις συμβουλές, καθοδήγηση, συστήματα και εργαλεία, υποστήριξη από ειδικούς και θα εξοπλιστείς με όλα τα απαραίτητα εφόδια για την επιτυχημένη έναρξη της λειτουργίας του καταστήματός σου αλλά και τη μακροχρόνια επιτυχία του.

Το μέσο κόστος επένδυσης για τη δημιουργία ενός καταστήματος διαμορφώνεται ανάλογα με τα τετραγωνικά μέτρα του καταστήματος και την κατάσταση του ακινήτου που θα επιλέξετε. Στόχος είναι η διαμόρφωση μιας ιδιαίτερα ανταγωνιστικής και κερδοφόρας επιχείρησης με την τήρηση των προδιαγραφών που διασφαλίζουν την ποιότητα και μοναδικότητα των υπηρεσιών του δικτύου.

 

Η διάρκεια της σύμβασης είναι 7 έτη με δυνατότητα ανανέωσης 3 ετών, εφόσον o συνεργάτης είναι συνεπής ως προς τις υποχρεώσεις του έναντι της εταιρείας και των υπολοίπων  franchisees του δικτύου KAFO, τηρώντας όλους τους όρους της σύμβασης και υιοθετώντας στοιχεία και πρακτικές ανανέωσης που εντάσσονται στο σύστημα franchise.

Η πρόταση franchise ΚAFO έχει σχεδιαστεί έχοντας στο επίκεντρο την ευημερία του νέου συνεργάτη. Στο πλαίσιο αυτό, το KAFO, για να στηρίξει όλους τους συνεργάτες δεν λαμβάνει royalties.

Ναι. Το πλάνο ανάπτυξής μας έχει διαμορφωθεί, ώστε να διαφυλάσσεται ο κάθε συνεργάτης και να μην υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων σε κανένα από τα καταστήματα του δικτύου μας.

Στο σύστημα franchise KaFo, τα σημεία σχεδιάζονται από εσωτερικό τμήμα αρχιτεκτόνων-μηχανικών, με στόχο τη διασφάλιση της εμπειρίας του πελάτη και της απόδοσης του franchisee. Η υλοποίηση της κατασκευής γίνεται είτε από εγκεκριμένα συνεργεία είτε από νέα συνεργεία πρότασης του franchisee έτσι ώστε να διερευνηθούν τρόποι μείωσης του κόστους κατασκευής, διασφαλίζοντας παράλληλα τις προδιαγραφές του concept και τη μακροχρόνια απόδοση για τον franchisee.

Η ομάδα του KaFo, μετά από συνεννόηση, μπορεί να προτείνει επιλεγμένους συνεργάτες, εφόσον αυτό ζητηθεί. Στην περίπτωση που ο συνεργάτης θέλει να προμηθευτεί μόνος του τα μηχανήματα που χρειάζεται, τότε θα πρέπει να ακολουθούν 100% τις προδιαγραφές του KaFo.

Το Marketing και η στρατηγική των πωλήσεων δημιουργείται και παρακολουθείται από τη διοίκηση του KaFo (ή και σε συνεργασία με εξωτερικούς εξειδικευμένους συνεργάτες) και σε συνεννόηση με το κάθε μέλος του Δικτύου, ώστε να προσαρμόζεται στις ιδιαιτερότητες της τοπικής αγοράς.

 

Tο KaFo διαθέτει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά ώστε να αποτελεί μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική πρόταση. Επιπλέον, το σύστημα franchise έχει σχεδιασθεί έτσι ώστε να προσφέρει όλα τα απαραίτητα εφόδια για την επιτυχία των συνεργατών του KaFo:

 • Ολοκληρωμένο concept  με ουσιαστικά στοιχεία διαφοροποίησης τα οποία ανταποκρίνονται στα θέλω του καταναλωτή.
 • Πρόταση που εξελίσσεται, έχοντας στο επίκεντρο τον καταναλωτή και τις ανάγκες του.
 • Πρόταση προς τον καταναλωτή που χαρακτηρίζεται από την ελκυστική σχέση τιμής / ποιότητας.
 • Ασφάλεια και αξιοπιστία, πάντα δίπλα στον συνεργάτη. 
 • Επιχειρηματικό μοντέλο το οποίο διασφαλίζει διαχρονική κερδοφορία.
 • Δυνατότητα ανάπτυξης μέσω ευέλικτων επιχειρηματικών μοντέλων.
 • Υψηλή παραγωγικότητα, συνεχόμενη ροή όλες τις ώρες της ημέρας, ελεγχόμενα λειτουργικά έξοδα.

 

 1. Εκδήλωση Ενδιαφέροντος/ Συμπλήρωση Φόρμας
 2. Συζήτηση με τους συμβούλους της KAFO
 3. Ένθεση υποψήφιου Franchisee στο Σύστημα Franchise
 4. Αξιολόγηση υποψήφιου Franchisee & Επιβεβαίωση Ενδιαφέροντος
 5. Υπογραφή προσυμφώνου και δέσμευση περιοχής
 6. Έναρξη Διαδικασίας Αναζήτησης Ακινήτου 
 7. Εύρεση κατάλληλου ακινήτου
 8. Υπογραφή Σύμβασης Franchise & παραλαβή εγχειριδίων
 9. Σχεδιασμός & κατασκευή καταστήματος
 10. Εύρεση προσωπικού & εκπαίδευση
 11. Σχεδιασμός ενεργειών πριν το άνοιγμα 
 12. Άνοιγμα καταστήματος

 

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

CAPTCHA Ερώτηση ασφαλείας CAPTCHA για την υποβολή της φόρμας Image CAPTCHA
Πληκτρολογείστε τους χαρακτήρες που εμφανίζονται στην εικόνα